local_shippingLivrare rapidă
cached14 zile drept retur
card_giftcard130000+ produse in stoc
headset_micConsultanța gratuită
menu Meniu
compare 1

Comparare produse

Accesorii Auto
Casa si Gradina
Electrice Auto
Intretinere Auto
Piese Auto
Scule si Unelte
Uleiuri Auto
Vopsitorie Auto
{[ basketItem.itemTitle ]}
Cantitate: {[ basketItem.quantity ]}
{[ formatPrice(basketItem.price * basketItem.quantity, basket.currency) ]} ({[ formatPrice(basketItem.price, basket.currency) ]})
clear
Subtotal:
{[ formatPrice(basket.costOfGoods, basket.currency) ]}
Cosul de cumparaturi este gol
Acest produs este UNIVERSAL. Verificati cu atentie detaliile produsului inainte de achizitie.

Inaltator, Scaun Auto Booster Disney Cars pentru Copii 3.5-12 Ani, Grupa 2/3, Omologat ECE R44/04 (9285007)

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(0)
Carpoint

Cod art.: 9285007
Producator: Carpoint

access_time Durată Livrare
local_shipping Costuri Transport
monetization_on Metode de Plată
sync Returnare Produse

Transformati fiecare calatorie intr-o aventura magica alaturi de personajele preferate din Disney Cars! Acest scaun booster auto este destinat copiilor cu varste intre 3.5 si 12 ani (15 pana la 36 de kilograme) si face parte din grupa 2/3 a scaunelor auto, asigurand o calatorie sigura si confortabila pentru micutul dvs. fan Disney.

Caracteristici principale:

  • Compatibilitate Universala: Poate fi instalat atat pe scaunul pasagerului, cat si pe bancheta din spate, utilizand centura de siguranta standard in trei puncte, cu tensionatori conformi cu ECE R16 sau alte standarde comparabile.
  • Siguranta Certificata: Omologat conform standardului european ECE R44/04, acest scaun booster ofera siguranta si liniste sufleteasca pe durata calatoriilor.
  • Design Atractiv Disney Cars: Cu un design atragator ce prezinta personaje indragite din Disney Cars, acest scaun nu doar ca asigura confortul si siguranta copilului dvs., dar il si incanta cu fiecare calatorie.
  • Confort si Siguranta: Datorita inaltimii adaugate de scaun, partea inclinata a centurii de siguranta nu va trece prin gat, ci peste umarul copilului, asigurand o pozitionare corecta si confortabila.
  • Sfaturi de Utilizare: Cand este utilizat pe scaunul pasagerului, se recomanda dezactivarea airbag-ului. Scaunul trebuie instalat astfel incat copilul sa fie orientat inainte, cu fata.

Alegeti Scaunul Auto Booster Disney Cars pentru a combina siguranta cu distractia, oferindu-le celor mici bucuria de a calatori alaturi de eroii lor preferati. Asigurati-va ca fiecare calatorie cu masina este o aventura sigura si placuta pentru copilul dvs.!

Fii primul ce lasa un review la acest articol.
arrow_drop_up