local_shippingLivrare rapidă
cached14 zile drept retur
card_giftcard130000+ produse in stoc
headset_micConsultanța gratuită
menu Meniu
compare 1

Comparare produse

Piese Auto
Accesorii Auto
Electrice Auto
Intretinere Auto
Scule si Unelte
Uleiuri Auto
Vopsitorie Auto
Casa si Gradina
{[ basketItem.itemTitle ]}
Cantitate: {[ basketItem.quantity ]}
{[ formatPrice(basketItem.price * basketItem.quantity, basket.currency) ]} ({[ formatPrice(basketItem.price, basket.currency) ]})
clear
Subtotal:
{[ formatPrice(basket.costOfGoods, basket.currency) ]}
Cosul de cumparaturi este gol
Acest produs este UNIVERSAL. Verificati cu atentie detaliile produsului inainte de achizitie.

Pamatuf pentru praf Swiffer Duster, maner cu 4 Lavete - Adio Praf, Murdarie si Par (1841809)

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(0)
Carpoint

Cod art.: 1841809
Producator: Carpoint

access_time Durată Livrare
local_shipping Costuri Transport
monetization_on Metode de Plată
sync Returnare Produse

Descoperiti noua dimensiune a curateniei cu Swiffer Duster, inamicul numarul unu al prafului, murdariei si parului. Echipat cu patru lavete suplimentare, acest instrument revolutionar utilizeaza mii de fibre pufoase, usor impregnate, pentru a capta si retine praful, parul si alergenii proveniti de la acarieni, pisici si caini de pe suprafete. Fibrele unice ale Swiffer Duster isi schimba forma pentru a accesa cele mai dificile locuri, eliminand praful si parul de pe aproape orice suprafata fara a-l raspandi in restul casei.

Caracteristici si Beneficii:

  • Mii de Fibre Pufoase: Capteaza si retine eficient praful, parul si alergenii, oferind o curatenie profunda si durabila.
  • Acces in Locuri Greu Accesibile: Fibrele unice si flexibile ajung in colturi si crapaturi, eliminand praful si murdaria fara efort.
  • Ideal pentru Parul de Animale si Alergeni: Extrem de util pentru indepartarea parului de animale care cade constant si pentru cei care sufera de alergii la praf.
  • Transforma Curatenia in Placere: Usor de utilizat, Swiffer Duster va face sa va bucurati de procesul de curatare, datorita eficientei sale remarcabile.

Sfaturi Utile: Pentru rezultate optime, folositi refill-urile Swiffer Duster impreuna cu manerul Swiffer Duster. Descoperiti placerea de a face curatenie si bucurati-va de o casa mai curata si mai sanatoasa cu Swiffer Duster si cele 4 lavete suplimentare incluse. Curatenia profunda si rapida este acum la indemana oricui!

Fii primul ce lasa un review la acest articol.
arrow_drop_up